OVER ONS

ABC Pack Solutions fabrikant tote bags en shoppers

45 jaar ERVARING

ABC Pack Solutions werd opgericht in 1976. Al meer dan 40 jaar een toonaangevende leverancier van promotionele verpakkingen voor commerciële doeleinden. We zijn gespecialiseerd in de productie van bedrukte verpakkingen voor de detailhandel en promotionele handel.

Vandaag zijn we toonaangevend in de verpakkingssector. We produceren en leveren een zeer uitgebreid assortiment draagtassen, luxe dozen en accessoires voor promotie en reclame. Zodat u uw merk met klasse kan “laten dragen”, letterlijk én figuurlijk.

PASSIE EN VERTROUWEN

ABC Pack Solutions is een toegewijde specialist in verpakkingen. Dat merkt u aan het advies van onze experts, onze minutieuze en betrouwbare planning en opvolging. En uiteraard merkt u dat aan de kwaliteit en finesse van onze producten! 

Uw product en uw imago zijn cruciaal voor u en uw merk. Dat begrijpen we. We delen uw passie en we weerspiegelen die in alles wat we voor u doen. ABC Pack Solutions maakt uw verwachtingen waar. Zodat uw merk nog meer zichtbaar wordt, en ook door de verpakking eenzelfde klasse uitstraalt.

ABC Pack Solutions leverancier herbruikbare en ecologische verpakkingen
ABC Pack Solutions leverancier milieuvriendelijke verpakkingen voor promotionele handel

KWALITEIT EN VAKMANSCHAP

Verpakkingen zijn een heel expressief medium. ABC Pack Solutions maakt en levert u verpakkingen van topkwaliteit. We hechten de grootste waarde aan de keuze van de materialen, een perfecte productie en een onberispelijke afwerking. Een persoonlijke en elegante verpakking weerspiegelt het luxueuze imago van uw merk of product .

WE CARE ABOUT YOU

Het contact tussen ABC Pack Solutions en u is professioneel en persoonlijk: uw verwachtingen, vereisten en tevredenheid zijn onze leidraad.

We doen er alles aan om een kwaliteitsproduct te leveren. Telkens opnieuw. Daarom zien we onze klanten ook vaak (en graag!) terugkomen. We appreciëren deze blijk van vertrouwen in ons. Grote of kleine bestelling, u bent welkom bij ons. Nieuwe of bekende klant, we zorgen voor u. We care! 

ABC Pack Solutions leverancier herbruikbare draagtassen

ABC Pack Solutions is al meer dan 40 jaar één van de toonaangevende leveranciers
van promotionele verpakkingen voor commerciële doeleinden.

Vraag uw gratis offerte aan

Vul dit formulier in om meer informatie te ontvangen over onze verpakkingsoplossingen. Geef zoveel mogelijk details zodat we voldoende informatie hebben u om een volledige offerte toe te sturen.

Heeft u een algemene vraag of wenst u meer informatie over één van onze producten? Contacteer ons en we helpen je met plezier verder!

ABC Pack Solutions heeft de contactgegevens nodig die u ons verstrekt om contact met u op te nemen over onze producten en diensten. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze berichten. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe u zich kunt afmelden, evenals onze privacypraktijken en onze verplichting om uw privacy te beschermen.