45 jaar ERVARING

ABC Pack Solutions werd opgericht in 1976 en is gespecialiseerd in de productie van bedrukte verpakkingen voor de detailhandel en promotionele handel.

We zijn vandaag toonaangevend in de verpakkingssector. We produceren en leveren een zeer uitgebreid assortiment draagtassen, luxe dozen en accessoires voor promotie en reclame.

PASSIE EN VERTROUWEN

ABC Pack Solutions is een toegewijde specialist in verpakkingen. Dat merkt u aan het advies van onze experts, aan de minutieuze en betrouwbare planning en opvolging, aan onze producten! 

Uw product en uw imago zijn cruciaal voor u en uw merk. Dat begrijpen we, we delen uw passie en we weerspiegelen die in alles wat we voor u doen. ABC Pack Solutions maakt uw verwachtingen waar.

KWALITEIT EN VAKMANSCHAP

Verpakkingen zijn een heel expressief medium. ABC Pack Solutions maakt en levert u verpakkingen van topkwaliteit. We hechten de grootste waarde aan de keuze van de materialen, een perfecte productie en een onberispelijke afwerking. We brengen het luxueuze imago van uw merk of product over op een persoonlijke en elegante verpakking op ùw maat.

WE CARE ABOUT YOU

Het contact tussen ABC Pack Solutions en u is professioneel en persoonlijk: uw verwachtingen, uw vereisten, uw tevredenheid zijn onze leidraad.

We doen er alles aan om een kwaliteitsproduct te leveren. Telkens opnieuw. Daarom zien we onze klanten ook vaak (en graag!) terugkomen. We appreciëren deze blijk van vertrouwen in ons. Grote of kleine bestelling, u bent welkom bij ons. Nieuwe of bekende klant, we zorgen voor u. We care! 

Vraag uw gratis offerte aan

Vul dit formulier in om meer informatie te ontvangen over onze verpakkingsoplossingen. Geef zoveel mogelijk details zodat we voldoende informatie hebben u om een volledige offerte toe te sturen.

Heeft u een algemene vraag of wenst u meer informatie over één van onze producten? Contacteer ons en we helpen je met plezier verder!

ABC Pack Solutions heeft de contactgegevens nodig die u ons verstrekt om contact met u op te nemen over onze producten en diensten. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze berichten. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe u zich kunt afmelden, evenals onze privacypraktijken en onze verplichting om uw privacy te beschermen.